V ZD Logatec iščejo logopeda

Spoštovani!

V Zdravstvene domu Logatec nudimo zaposlitev za polni delovni čas logopedu z opravljenim strokovnim izpitom v zdravstvu. Lahko tudi logopedu, ki bo strokovni izpit v zdravstvu končal v naslednjih mesecih.   Delovno razmerje bo sklenjeno za določen čas zaradi nadomeščanja porodniške. Možne so tudi druge oblike dela (npr. podjemna pogodba).

Logopedska ambulanta je urejena in utečena. Kolektiv je mlajši, motiviran za dobro sodelovanje. Pogoji za delo in izobraževanje so zelo dobri, naklonjeni smo idejam za izboljšave poteka dela, izobraževanju in strokovnemu razvoju zaposlenih.

Logatec je manjše mesto z dobro avtocestno povezavo z Ljubljano, od katere je oddaljen manj kot pol ure vožnje (vožnja na delo poteka v nasprotni smeri jutranje konjice). Mesto ima tudi dobre avtobusne (primestni LPP) in železniške povezave.

Vse zainteresirane vabimo na obisk, da si ogledajo ambulanto in se pogovorimo o morebitnih odprtih vprašanjih. Za več informacij lahko pokličete na GSM 031-433-771.  Lahko pa nam pošljete tudi pisno prijavo  ali ponudbo za sodelovanje na elektronski naslov tajnistvo@zd-logatec.si.

Vabljeni,

mag. Mateja Kunc

          direktorica

Notranjska cesta 2
1370 Logatec
t +386 1 7508 257
t +386 31 433 771
f +386 1 7508 222
e-pošta: mateja.kunc@zd-logatec.si
internet: www.zd-logatec.si