SAM-TRŽNICA

Spoštovani,
 
Zveza NVO za avtizem Slovenije v okviru projekta »Avtizem – SAM z drugimi« organizira dogodek »SAM – tržnica«, ki bo potekal v soboto, 14. 04. 2018, in sicer od 10. do 15. ure.
 
Tržnica bo potekala v avli Pedagoške fakultete v Ljubljani. Gre za prvi tovrstni dogodek v Sloveniji, ki bo namenjen ozaveščanju problematike avtizma in predstavitvi različnih oblik pomoči, ki so v Sloveniji trenutno na voljo. Vabimo vas, da se nam na dogodku pridružite s predstavitvijo vaše dejavnosti.
 
Zveza NVO za avtizem Slovenije bo poskrbela za najem stojnic ter koordinacijo in organizacijo spremljevalnega programa. Na dogodek bodo vabljeni starši, laična in strokovna javnost ter odločevalci ministrstev, ki so pristojna za to področje. Za javnost bo dogodek odprt od 10. do 15. ure.
 
Razstavljalci se s prijavo na dogodek obvežete, da boste v prostoru prisotni najmanj uro in pol pred odprtjem dogodka in da boste v tem času ustrezno pripravili stojnico, ki vam bo dodeljena. Na dogodku se, poleg predstavitve na stojnici, lahko pridružite tudi s spremljevalnim programom na odru, razstavnem prostoru ali z medijskimi objavami.
 
Na povezavi lahko dostopate do prijavnice za predstavitev na stojnici ter prijavnice, ki jo izpolnite tisti, ki bi želeli tekom dneva nastopiti na odru. V kolikor želite sodelovati na našem dogodku, vas prosimo, da nam pošljete izpolnjeni in skenirani prijavnici najkasneje do 15. 3. 2018 na naslov zveza.avtizem@gmail.com ali po navadni pošti na Tržaško cesto 2, 1000 Ljubljana (Zveza NVO za avtizem Slovenije).
Vabilo smo na vaš naslov poslali na pobudo enega izmed članov Zveze. Veseli bomo vaše prisotnosti na dogodku, ki bo v veliki meri prispeval k širjenju informacij o možnostih pomoči otrokom ali odraslih z avtizmom, za kar se vam že v naprej najlepše zahvaljujemo.
 
S prijaznimi pozdravi,
 
Sandra Bohinec Gorjak, univ. dipl. kom.
predsednica Zveze NVO za avtizem Slovenije